Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Γυναικεία περιποίηση:

Κουρεματα-χτενισματα-βαφες
Δημιουργούμε κουρέματα και χτενίσματα που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί, αναδεικνύοντας το προσωπικό σας στυλ. Διαλέγουμε με  ιδιαίτερη προσοχή τις επώνυμες βαφές μας (Keune, L’oreal, INOA), συνδυάζοντάς τες με την τεχνική μας για να αναδείξουμε τη μοναδική σας αύρα.

Περιποίηση άκρων:

Στο κομμωτήριό μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς. Ενώ η κύρια εστίασή μας είναι τα μαλλιά, προσφέρουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμες μάρκες προϊόντων (essie, laloo, quick gel, cnd) για να διασφαλίσουμε ότι τα νύχια σας παραμένουν υγιή και όμορφα. Φροντίζουμε μα συνεργαστούμε στενά μαζί σας, να εστιάσουμε στις προτιμήσεις σας και το αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Μακιγιαζ:

Το μακιγιάζ και το χτένισμα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αρμονική συνολική εμφάνιση. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ μας, λαμβάνουν υπόψη παράγοντες όπως το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών για να επιμεληθούν μια ολιστική εμφάνιση που ενώνει τις δύο μορφές τέχνης. Η μεταμορφωτική δύναμη του μακιγιάζ έχει την ικανότητα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοέκφραση της πελάτισσάς μας.

Πιστεύουμε ότι το κούρεμά σας πρέπει να αντανακλά στο πρόσωπό σας και να ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας. Μέσω μιας εξατομικευμένης διαβούλευσης, θα ανακαλύψουμε το κατάλληλο κούρεμα που σας ταιριάζει σύμφωνα με την υφή των μαλλιών σας, το σχήμα του προσώπου σας δίνοντάς σας μια εκλεπτισμένη εμφάνιση

Υπηρεσίες αισθητικής και αποτρίχωσης:

Έχουμε  δημιούργησει ειδικα διαμορφωμένο χωρο Στο κομμωτήριο μας και σας προσφέρουμε επιπλέον  υπηρεσίες αποτρίχωσης για να σας δώσουμε μία απαλή και λεία  επιδερμίδα σε ολο το σωμα. Η ειδικοί μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές αποτρίχωσης για να εξασφαλίσουν άνεση και τέλεια αισθητική στο δέρμα σας. Μεριμνούμε για την υγιεινή της επιδερμίδα σας εκασφαλιζοντας σας ότι για την διαδικασία της αποτρίχωσης τηρούνται όλοι οι κανόνες υγειης
 
Αναζητάτε μία επαγγελματική υπηρεσία αποτρίχωσης σε ένα φιλόξενο περιβάλλον;  Τότε το κομμωτήριο μας είναι κατάλληλος προορισμός για σας.  
 
Σας προσφερουμε  επισης  με την μεθοδο της κλωστης μία ποικιλία υπηρεσιών για την περιποίηση των φρυδιών και του προσώπου σας .   
Τελειοποιουμε το σχήμα των φρυδιών σας και σας δινουμε ιδανικη εμφάνιση  στο περίγραμμα του προσώπου σας.  
 
( Η κλωστή χρονολογείται από την αρχαιότητα  όπου χρησιμοποιούνταν από αρχαίους πολιτισμούς σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είχε συμβολική σημασία καθώς Οι Αιγύπτιοι την   χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν καθαρή την  περιοχή των φρυδιών τους)

Ανδρική περιποίηση:

Δε ξεχνάμε βέβαια και τους άνδρες πελάτες μας καθώς με την ίδια αφοσίωση και επαγγελματική μας προσέγγιση, δημιουργούμε κουρέματα που αναδεικνύουν την αυθεντικότητά τους. Παραμένουμε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίας τάσεις σχετικά με το ανδρικό χτένισμα και φροντίζουμε πάντα να χαρίσουμε μια αναζωογονητική εμπειρία ομορφιάς στους πελάτες μας.

Our Contact

Ask us Anything